Harta site : Prima pagina > Produse > Cofetarii si patiserii > Fisa tehnica praf de ou integral

Menu:

Produs : Praf de ou integral

Praful de ou integral se fabrica prin deshidratarea lichidului de ou galbenus, omogenizat si pasteurizat, obtinut din oua proaspete si foarte proaspete, conform STAS 142/1990.

1. Proprietati organoleptice:
pulbere fina,uniforma,de culoare galbena pai,fara aglomeratii stabile,cu miros specific oului.

2. Proprietati fizico-chimice:
Umiditate reziduala max.4%
Grasimi min.58%
Acizi grasi liberi max.4%

3. Proprietati microbiologice:
N.T.G./gr. <10000
Salmonella absent
B.Coliforme/gr absent

4. Indicatii de depozitare

Praful de ou integral se depoziteaza in incaperi curate, racoroase (temperatura maxima 20ºC), ferite de razele soarelui, dezinfectate, fara microbi, fara mirosuri straine, fara insecte sau rozatoare.

5. Mod de intrebuintare

Praful de ou integral se utilizeaza la orice preparat alimentar care reclama folosirea oului, prin resolubilizarea in apa calduta : 2 parti apa la o parte praf ; 11.3 gr. praf reprezinta un ou de 50 gr.